Patroon voor ornament 'Strella' - Engels

5,95
Prijs inclusief btw.


Beschikbare levermethoden: Standaardlevering, Verzending Nederland, Levering buitenland, Levering EU

Rijgpatroon

 

Ornament 'Strella'

 

Is het een bloem? is het een ster? is het een sneeuwvlok? Het kan allemaal.

Met een afmeting van 9cm doorsnede van punt naar punt is dit een relatief groot ornament wat zeker op zal vallen als decoratie. De kristallen Rivoli in het midden en de facetgeslepen kralen langs de punten laten dit prachtstuk schitteren.

Je moet wel goed vertrouwd zijn met het gebruik van de CRAW rijgtechniek, want daaruit bestaat het ornament voor het grootste deel.

 

 

De stap-voor-stap instructies zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stap afbeeldingen met begeleidende tekst om dit ornament te kunnen maken. Er is een complete materialenlijst beschikbaar, en ook de kleurnummers van de gebruikte materialen van de voorbeelden zitten erbij.

Let op: De teksten zijn geschreven in het Engels.

 

Benodigde materialen:

14mm Rivoli, 4mm Parels, 3mm Parels, 2mm facetgeslepen kralen, 11/0 Miyuki rocailles, 15/0 Miyuki rocailles, 11/0 Delica kralen.
 
 

Moeilijkheidsgraad: Gevorderd - Expert

 

Het patroon is beschikbaar voor directe download 

 

Het betreft hier alleen de geschreven uitleg voor het zelf maken van het ornament, en geen materialen of complete ketting.
Deze instructies zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik, en mag niet gekopieerd, of anderszins verspreid worden. Het is echter toegestaan om producten die gemaakt zijn naar aanleiding van het patroon op kleine schaal te verkopen.

Klanten die dit product kochten, kochten ook

*
Prijzen inclusief btw.

Blader ook door deze categorieën: Rijgpatronen, Diverse patronen, Kerst patronen