Over mij

Portret1

De ontwerper Sandra Scholte

 

Kralen hebben mij altijd gefascineerd, vanaf dat ik een klein meisje was. Altijd was ik aan het rijgen en nieuwe dingen aan het uitproberen, en heb ik door de jaren heen verschillende kralentrends gevolgd. Kleine kraaltjes, grote kralen, kralen van verschillende materialen, en vele technieken zijn de revue gepasseerd. Ik heb zelfs een cursus edelsmeden gevolgd.

Maar uiteindelijk kwam ik altijd weer bij de rijgtechnieken terecht, en ben ik me daarin gaan bekwamen door allerlei verschillende soorten technieken te leren.

 

 

Over mij

 

Ik woon samen met mijn vriend net buiten het Groningse dorp Zevenhuizen, heerlijk vrij midden in de weilanden en we kijken uit over natuurgebieden van stichting Het Groninger Landschap, zoals het Bolmeer en Nanninga's Bosch. Op deze plek vind ik de rust en inspiratie voor het maken van mijn sieraden, hoewel ik wel vaak in dubio sta wanneer het lekker weer is en ik in de tuin bezig kan. Want tuinieren is een grote hobby van me, en ik kan me heerlijk uitleven in onze grote tuin.

 

Ik ben als het even kan creatief bezig; ik werk als grafisch ontwerper, webdesigner en beletteraar. Daarnaast heb ik verschillende creatieve cursussen gedaan, zoals fotografie, edelsmeden, binnenhuisarchtectuur en tuinontwerp. Altijd ben ik bezig met kleur, compositie en verhoudingen en ik vind het heerlijk om te ontwerpen en te creëren.

 

 

FB-header2015-2